Международно Френско Училище Варна

Сдружение Международно Френско Училище Варна Шарл Перо

 
Чисто нова модерна лаборатория

Ваканция октомври 2017

Имало едно време във ваканционния клуб на ЕФИВ, група делфини, пирати, медузи и младежи са се събрали заедно, за да прекарат една забавна седмица.

Докато младежите били на лов за снимки, в Свети Константин и Елена, делфините създали отпечатъците си, пиратите - гръцки вази, а мечтателите - Горгона Медуза.

След това са се събрали, за да участват в дългоочакваният и желан - „The Power Jump. “ Кокилите, които са си поставили на краката, им позволявали да скачат като кенгуру, също така са се научили да ходят по Slackline, а по-късно тръгнали всички да преследват животните от гората с лъкове. При което след всяка тяхна стъпка са поникнали цветя.

 

Приключението прoдължило и на следващия ден. Те са открили невероятния морски свят и лодките във Военноморският музей. И отново след всяка тяхна стъпка поникнали цветя.

 

След като всички са се върнали обратно във техния любим клуб , Медузите са си изградили безопасно място, за да избягат от Каубоите, Пиратите излетели със своите балони с горещ въздух, а Младежите направили монтаж на снимки.

 

В сряда всички били готови да открият прекрасния свят на пеперудите.

Продължението било също толкова забавно те създали есенни пеперуди ,хелоуински маски, индианска палатка и още много други декорации за Хелоуин.

Изведнъж в средата на седмицата хубавото време се завърнало и всички имали удоволствието да му се насладят. Всички се превърнали в ездачи в конна база Кичево.

След обяд , въпреки, че пиратите, медузите и младежите са били издирвани за 100 000 000 долара в Далечния запад , те са се събрали да готвят за удоволствие.

 

Ето, че дошъл краят на всички тези хубави моменти и на тяхното великолепно приключение. То завършило с дърво от лепенки, амфитеатър от бонбони, с приготвянето на индиански специалитети, а за друга част от тях със забавление на боулинг.

 

Благодарим на всички за Вашето участие и Вашите дарения свързани с финансирането на проект „Стая за тийнейджъри“. Екипът на ваканционния клуб ще отвори своите врати отново за Вас през април и май за нови приключения. Очаквайки този момент, ние ще посрещнем всички деца в понеделник на 6-ти ноември за други великолепни приключения.“